Andreea Mihalache

Copywriter & Mindset Coach

Din 23 Octombrie– Seria de 4 Webinarii Gratuite despre Mindset

"Nu pot face nimic... Nu depinde de mine..."

„Am numai probleme…”

De câte ori ți-ai spus asta?

Cu siguranță de mai multe ori decât crezi.
Poți face ceva? DA!
Poți alege să te concentrezi pe ceea ce depinde de tine – Modul în care gândești – Mindsetul.
Că o crezi sau nu, tu ai soluțiile la problemele tale. Tu ai resursele, ești capabilă și poți!

Necunoscuta rămâne CUM

Despre acest aspect îți voi povesti eu în cele 4 webinarii pe care ți le-am pregătit. Citește în continuare și află detaliile…
De ce este atât de important modul în care gândești?

Înainte de orice există un gând. Gândul este primul, urmat de emoție, apoi acțiune, iar în final ai un rezultat. Rezultatul pe care îl obții este legat de primul gând pe care l-ai avut.

Dacă, spre exemplu, gândul tău este ‘Ce-o să zică lumea dacă fac X lucru?’, emoția va fi o combinație între panică, frustare și indignare, acțiunea va fi contrar a ceea ce vrei de fapt să faci, iar rezultatul va fi dezamăgitor, în neconcordanță cu dorințele tale.

Așadar, cum ajustezi primul gând ca mai apoi emoția să ducă la o acțiune productivă și un rezultat satisfăcător?

Am învățat pe pielea mea ce înseamnă să te agăți de gânduri care nu îți aduc niciun beneficiu. Ceea ce am ajustat la modul de gândire în ultimii 7 ani de când am început dezvoltarea personală, voi împărtăși cu tine în primul webinar.

Mi-amintesc când am citit prima dată ‘Atitudinea este totul’ a lui Jeff Keller. Era prin 2013 și abia descoperisem aria aceasta a dezvoltării personale.

 

Am început cu ce aveam atunci – și anume – determinare. Determinată să îmi fac viața mai bună, să fiu mai bine cu mine, mai mulțumită, mai fericită. La început a fost ceva nenatural, am mers pe principiul ‘Fake it untill you make it’. 

 

Și a mers o vreme… Dar ceva lipsea. Știam că modul în care gândesc este mai mult decât să îmi spun ‘Sunt super bine, am o viață super frumoasă’ și să aștept să-mi pice din cer. Aveam nevoie să acționez. Să fac acel 1% zilnic pentru a îmi schimba traiectoria.

 

Apoi am devenit mamă în 2015, iar determinarea mea a crescut substanțial. Aveam un mic om căruia îi eram model. Dintr-o dată am vrut cu tot sufletul să devin cea mai bună, să fiu o mamă bună, o soție bună, o fiică bună. Ceea ce m-a împins și mai mult spre dezvoltare personală. 

 

Citeam, făceam terapie, mă dezvoltam, ajustam constant modul în care gândeam și vedeam lucrurile, iar din 2016 până azi am crescut 3 afaceri, am făcut pace cu mine și am învățat cu eu sunt responsabilă pentru fericirea mea.

 

Nu a fost totul lin sau ușor, dar am persistat și mi-am demonstrat că se poate.

 

Dacă stai să te gândești, sunt două motive pentru care facem ceva – ca să fim mândri de noi înșine sau pentru a îi face pe alții mândri de noi. În timp am descoperit că sunt mai motivată de prima – să fiu mândră de mine, de cine sunt, de cine devin, de cum sunt, să mă simt bine în pielea mea.

Ce întrebări îți adresezi cel mai des? Ce răspunsuri îți dai? Cât de mult te ajută răspunsurile pe care ți le servești?

 

Eu aveam obiceiul de a-mi adresa întrebări slabe sau mediocre, iar răspunsurile erau pe măsura lor, asta mă ținea într-un cer vicios de frustrare-anxietate-blocaj.

 

Cum am făcut să depășesc acest blocaj? Am schimbat întrebările. În loc de ‘De ce mi se întâmplă mie toate astea? Eu nu am făcut rău nimănui.’ am început să mă întreb ‘Pentru ce mi se întâmplă asta? Ce am de învățat de aici?’.

 

Sunt de la țară, am crescut la țară și încă locuiesc la țară, într-un sat al cărui nume este dificil de pronunțat pentru mulți 🙂 Credeam, și mă gândeam că, fiind de la țară nu voi ajunge foarte departe în viață, că sunt limitată. Nu provin dintr-o familie bogată, nu am avut educație la nivel superior, nu sunt geniu… Nu aveam încredere în mine și nici nu credeam vreodată că voi ajunge să fiu coach și copywriter. 

 

Dar am avut totdeauna dorința să învăț. Am avut dorința să fiu mai mult, iar coachingul m-a ajutat enorm în ultimii ani. Prin întrebările potrivite am ajuns să mă înțeleg și să descifrez modul în care îmi funcționează mintea.

 

Am ajustat gândul pentru a obține rezultatele dorite. 

 

De aceea am creat această serie de webinarii. Vreau să îți prezint acele întrebări care pe mine m-au scos din cercul vicios și mi-au adus liniștea pe care o căutam. 

 

Cum ți se pare până acum? Te-am convins?

4 Webinarii Gratuite - De la Mindset la Putere Interioară

”Când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit.” – Mahatma Gandhi

Mindsetul – 23 Octombrie – 19:00 – 20:30

Ce este Mindsetul, ce reprezintă și cum îl ajustăm pentru ca rezultatele să fie cele dorite.

Îți prezint un exercițiu simplu pe care îl aplic de fiecare dată când mă lovesc de câte o problemă.

incredere in sine

Încredere în sine – 30 iulie – 19:00 – 20:30

Vedem care este diferența dintre Încrederea în Sine, Imaginea de Sine și Stima de Sine. Cum și ce faci atunci când ai nevoie să ridici nivelul Încrederii în Sine. Din nou, exercițiu practic.

atitudine

Atitudinea chiar este totul… – 6 august – 19:00 – 20:30

Vorbim despre Atitudine la nivel mai profund. Vom povesti despre ce atitudini adoptăm în mod normal și cum să ne păstrăm atitudinea pozitivă în condiții de stres. Îți ofer câteva premise care pe mine m-au ghidat în ultimii ani spre o atitudine benefică.

Puterea Interioară – 13 august – 19:00 – 20:30

Am pentru tine 2 întrebări puternice de coaching. Una dintre ele mi-a schimbat complet traiectoria în urmă cu 1 an și jumătate, iar pe cealaltă o folosesc în diminețile când simt că nu am chef de nimic. Ce înseamnă Puterea Interioară și cum ajungi la ea, afli în acest ultim Webinar.

Exerciții Practice, Exemple Concrete

”În esență, dacă vrem să ne conducem viața, trebuie să controlăm acțiunile constante. Nu ceea ce facem din când în când ne modelează viață, ci acele acțiuni pe care le facem constant.” – Tonny Robbins

Pentru oamenii care sunt în continuă dezvoltare, care știu că pot fi mai buni și sunt dispuși să lucreze cu ei înșiși.

Adevărul este că munca pe care o faci tu cu tine este permanentă și nu o poate face altcineva.

Așa că, dacă îți dorești să afli câteva metode testate de self-coaching și să pleci de la webinar cu întrebări care să te provoace să scoți ce este mai bun din tine, te aștept cu drag.

Pentru cei care se înscriu la webinarii sperând la un miracol.

Nu am rețeta succesului și nu pot lucra eu pentru tine, nu te pot ajuta mai mult decât te poți ajuta tu însuți, dar îți pot oferi experiența mea și îndrumare,  iar apoi totul depinde de tine.

Am evoluat mult în ultimii 7 ani, iar toată munca pe care am făcut-o cu mine însumi, a fost susținută de coachi, terapeuți, prieteni, mentori și, nu în ultimul rând, de ceea ce mi-am dorit să devin.

Mai jos ai un formular prin care te poți înscrie la webinariile gratuite.

Îți voi reaminti printr-un email că te-ai înscris la webinar și vei primi link-ul către grupul de Facebook asociat acestei serii de webinarii.

Webinariile se vor desfășura pe Zoom. O oră va fi prezentarea propriu-zisă, iar 30 de minute va fi sesiunea de întrebări și răspunsuri.

Bine ar fi să faci tot posibilul să ajungi la webinarii, astfel vei putea participa și la sesiunea de întrebări și răspunsuri.

Și altul este vibe-ul live 😀

Dacă nu ajungi, vei putea vedea înregistrarea webinariilor. Îți voi trimite link-ul către înregistrare pe email.

Dacă mai sunt întrebări legate de webinarii mă poți contacta pe pagina de Facebook aici.

Iată care sunt beneficiile dacă te înscrii….

Scurt și la obiect, nu te mai rețin:
  • În total, după cele 4 Webinarii Gratuite, vei avea 4 exerciții pe care le poți face pentru a îți dezvolta un mod de gândire productiv.
  • Ai 10% reducere la Programul ‘From Mindset to Inner Power VIP‘ pe care îl pregătesc. Acesta va fi lansat pe data de 16 August și va dura 4 săptămâni.
  • Primești acces la grupul de coaching ‘From Mindset to Inner Power’. După ce te completezi formularul de mai jos, vei primi un email de confirmare în care găsești link-ul către grupul de Facebook mai sus menționat.
  • Deasemenea, beneficiezi de reducere 10% și la Pachetele de Coaching 1 la 1, dacă alegi să lucrezi în acest mod cu mine.
  • Înveți din experiența mea, asta te va ajuta să eviți anumite greșeli.

Înscriere Webinarii

[et_bloom_inline optin_id="optin_5"]