'Vindecare prin Iertare'

10 Martie - 10 Mai

Puntea de legătură între cine ești acum și cine îți dorești să devii.

‘Vindecare prin Iertare’ este un călătorie spre tine însăți.

 

Dacă o voce dinăuntrul tău îți șoptește ‘Nu așa ar trebui să fie viața mea, merit mai mult…’ atunci acest curs este pentru tine!

 

Timp de 6 săptămâni + 6 săptămâni înveți să te accepți, să te iubești și îți construiești noi tipare care te împuternicesc.

 

Vrei să îți rezervi un loc în cursul ‘Vindecare prin iertare?’

Completează formularul de mai jos și te voi contacta în cel mai scurt timp.

.

Vindecă acum ca să nu (mai) suferi pe viitor

Cursul ‘Vindecare prin iertare’ este pentru femeile care vor să își vindece rănile și trăirile ce le împiedică să simtă fericire, împlinire, pace și armonie.

 

Rezultatul final pe care îl urmărește acest curs este să te susțină în a (re)găsi încrederea în tine, fericirea din fiecare clipă, bucuria din relațiile cu ceilalți și familia, și nu în ultimul rând, construirea unui mindset abundent și prosper.

 

Doar vindecând trecutul poți merge mai departe. Și exact despre asta este vorba în acest curs. 

 

Nu-ți fie teamă dacă nu ai mai lucrat cu tehnici și metode de coachingși NLP până acum. Totul se învață 🙂 Iar eu sunt aici pentru tine.

 

Ho’oponopono – tehnica pe care sunt bazate caietele de lucru – este atât de simplă, frumoasă, dar extraordinar de puternică <3  Vei vedea 🙂

 

Avem 6 pdf-uri suport de curs și 6 caiete de lucru pe care le vei primi în fiecare joi, timp de 6 săptămâni.

 

În primele 6 săptămâni ne vom vedea în fiecare seară de marți de la 18:00 pentru a discuta temele și tehnicile din suportul de curs.

 

În ultimele 6 săptămâni din curs ne vom vedea în aceeași zi de marți, tot de la 18:00, pentru suport și implementare – altfel spus – te ghidez pas cu pas spre ceea ce îți dorești.

 

Sesiunile de grup au loc pe Zoom, iar înregistrările rămân în grupul de Facebook dedicat cursului.

 

Acest curs este pentru femeile care vor să scape de durerea ce le ține ancorate în trecut, de credințe limitative care le blochează succesul, de frustrare și anxietate.

 

Iată câteva cuvinte de la cursantele ediției 1 despre ce a însemnat pentru ele această călătorie:

 

Din cursurile cu Andreea am învățat să mă axez pe ce pot face eu și pe faptul că fiecare om are harta lui mentală. Asta înseamnă că alt om poate reacționa sau acționa foarte diferit de mine, chiar dacă eu mă aștept să facă ca mine.

Când am înțeles asta m-am simțit mai bine, am înțeles ca oamenii nu-s răi, sau nu-s indiferenți, sunt doar diferiți.

Cea mai utilă unealta învățată e să mă gândesc ce e în controlul meu. Nu pot controla pandemia, războiul din Ucraina, dar pot face Ho’oponopono sau pot medita și să trimit gânduri cu compasiune celor în nevoie.’ 

 

Colaborarea a fost foarte interesanta, una din care m-am descoperit. Am aflat ca pot accesa resurse din interiorul meu pentru a merge mai departe catre ceea ce mi-am propus. Si Andreea a fost acolo, cu interes si intrebari pe masura. Astfel ca la finalul cursului mi-am dat seama de ceea ce imi doream cu adevarat si deja stabileam urmatorii pasi.’

 

‘Cand am aflat de cursul tau, am hotarat instant sa particip pentru că știam sigur ca primesc foarte multe constientizarii si claritatea ,eram sigura ca ma vei indruma exact spre solutii.Si exact asa a fost.’

 

Ca să recapitulăm, în curs primești:

 • 6 pdf-uri cu tehnici și metode pentru fiecare modul. Acestea te vor ajuta să îmbunătățești relațiile cu familia, ceilalți, cu banii, dar și să îți organizezi mai bine viața profesională, fie că ai un business sau o carieră.
 • 6 caiete de lucru în care lucrezi ghidat cu Ho’oponopono pe 5 arii din viața ta (Sine, Familie, Ceilalți, Bani, Viață profesională) – încă din primul modul vei primi toate informațiile necesare despre această tehnică, cum să o folosești și care este scopul ei.
 • Un masterclass bonus despre Legea Atracției – Video + Suport de curs (un ghid de introducere în Legea Atracției) 
 • Întâlniri săptămânale, în fiecare marți la 18:00, pe Zoom – Rămân înregistrate în grupul de Facebook unde se va desfășura cursul. (priceless)
 • Suportul și ghidarea mea pe parcursul celor 12 săptămâni – atât pe partea teoretică, cât și în practică.
 • Primele 10 persoane înscrise au ca bonus 6 sesiuni 1 la 1 – iar valoarea acestui bonus este de 1500 lei.

Investiția în acest curs este de 1.110 lei.

 

Se poate plăti integral sau în două rate de câte 555 lei. Prima rată se achită până în 10 martie, iar cea de-a două până la finalul primelor 6 săptămâni.

 

Așadar, dacă simți că:

 • Nu ești sigură pe tine.
 • Ți-e frică de eșec.
 • Ai o stare de anxietate constantă.
 • Ești neîndreptățită în multe situații.
 • Ești dezamăgită.
 • Sau că efectiv nu mai știi cine ești.

Și vrei să:

 • Să înveți tehnici și metode pe care să le pui în practică în fiecare zi pentru a avea o viață mai liniștită, în armonie și echilibru.
 • Să îți schimbi modul de gândire și de a acționa pentru a face întotdeauna cele mai bune alegeri aliniate sufletului tău.
 • Să înveți cum să rămâi în echilibru și prezentă în fiecare zi.
 • Să identifici blocajul personal sau profesional și să-l depășești.

Atunci ești la locul potrivit!

 

Aceste 12 săptămâni sunt puntea de trecere între cine ești acum și cine îți dorești să fii!

 

Nu (mai) aștepta să se schimbe ceilalți, ci fii tu schimbarea pe care ceilalți o vor oglindi!

 

Totul începe cu tine și decizia de a acționa în direcția pe care ți-o dorești!

 

 

P.S. Bonusul de 6 sesiuni 1 la 1 este valabil doar până pe 2 martie la ora 20:00. Nu pierde șansa asta.

 

P.P.S. Următoarea ediție a cursului prețul va fi diferit pentru că am de gând să mai aduc tehnici noi și să adaug informații ce vor crește valoarea acestuia.

Vrei să îți rezervi un loc în cursul ‘Vindecare prin iertare?’

Completează formularul de mai jos și te voi contacta în cel mai scurt timp.

.